Kategorije

Boja za zidove

Preporučite!

Najbitnija stvar u uređivanju cijelog kućanstva je odabir boje za zidove. Ukoliko vas boja za zidove previše ne zanima i ne želite se zamarati sa njezinim izgledom u cijeloj kući ili stanu, stavite bijelu boju i riješili ste sav problem oko odabira. Bijela boja odgovara svemu u kući…

Bojanje zidova u stanu

Odmah treba napomenuti da ukoliko niste nikad bojali zidove niti se susretali s time najbolje vam je uzeti stručnjaka, jer nije bojanje zidova sam uzeti boju i staviti je na zid. Prije stavljanje boje, zid treba dobro pripremiti sa par postupaka. Prvo zid treba poravnati na način da ispucale dijelove skinemo struganjem, nakon toga da bi dobili ravninu kao na staklu zid treba proći sa glet masom. Tek nakon toga ide boja na zid.

 

 Paleta boja za zidove

Sada dolazi odabir boje. Tu treba dobro paziti jer morate gledati i boju ostalih stvari u domu, npr. koja je boja namještaja, kuhinje. Morate paziti kolika svijetlost dopire u kuću. Kada sve te elemente skupite doći ćete do zaključka koje boje su potrebne za vaše zidove. Boja je isto stvar ukusa i danas nije više sama bijela boja toliko popularna. Ukoliko uzimate stručnjaka za bojanje obavezno neka vam pokaže kartu sa bojama kako bi vam odabir same boje bio lakši.

Online

  • 1 Guest.