Kategorije

Zidne tapete

Preporučite!

Zidne tapete uvijek su bile hit za uređenje doma. Doslovno ste podigli izgled cjelokupnog objekta s pogođenim odabirom zidnih tapeta. Nekada su se u sobe stavljale tapete kako bi se dodatno uštedjelo, ali osim uštede na farbanju prostorije tapete uz dozu kvalitetne kreativnosti odmaraju oči i cjelokupni doživljaj boravljenja u prostoriji je puno bolji…

 

Moderne tapete

Kada birate tapete morate obratiti pažnju prije svega na boju namještaja jer sama prostorija ne smije biti prešarena. Obratite pažnju na to da tapete ne smiju privlačiti preveliku pažnju i da ne smiju umarati oči. Danas u specijaliziranim dučanima za prodaju tapeta možete nači doslovno tapetu kakvu ste si zamislili, tapete možete nadopuniti i dodatnim naljepnicama za zid.

Dekoracija zida

zamislite si neki poseban motiv koji želite staviti na zid, uz postoječe predloške možete naručiti izgled tapete po želji, doslovno uz današnje tehnologije izrada tapeta je kao printanje željenih fotografija, to mogu biti i 3d tapete. Bitno je samo imati dobru ideju koja će se uklopiti u Vaš prostor, dajte mašti na volji i vaš stan ili kuću uredite sa prekrasnim zidnim tapetama.

Online

  • 2 Guests.