Kategorije

Kako prestati pušiti

Preporučite!

Najbitnije je pitanje, zar Vas netko mora nagovarati za dobro svojem zdravlju? Ali dobro, navika ili ovisnost je postupak kojem treba određeni period za rješavanje. Prestanak pušenja za večinu pušaća nije lak postupak, netko prestane u trenu, dok netko treba određeni period za prestanak. Bitna je odluka i naravno dobra volja. Večina pušaća prestaje radi spoznaje da im se zdravlje ozbiljno narušeno baš zbog cigareta…

 

Pušenjem ne ugrožavate samo svoje zdravlje, nego i zdravlje svojih bližnjih. Pogotovo ako u vašoj okolini imate malu djecu, njihovo zdravlje se udisanjem dima itekako narušava. Nikotin je štetan za zdravlje i taloži se u organizmu. Loše posljedice se ne moraju pokazati odmah nego kroz cijeli život kako za pušaća tako i za nepušaća.

Budite svjesni da pušenjem u blizini nepušaća ugrožavate njegovo zdravlje pa si samo postavite pitanje želim li ja nekom drugom narušiti zdravlje? Zaboravite opravdanje pa neka se makne, jer nije rješenje da se ljudi maknu jedni od drugih za nešto što je štetno. U životu ne možete uvijek pobjeći od raznih problema, ali možete od problema koje sami stvarate i odlučujete pa tako radi Vaših bližnjih i radi Vas prestanite pušiti.

Online

  • 1 Guest.