Kategorije

Lakiranje noktiju

Preporučite!

Svaka osoba koja drži do sebe ima uredne nokte. Ako  nokti nisu nalakirani ili uređeni nekom drugom tehnikom, moraju biti čisti i uredni, ne izgriženi.  Sve više žena odlučuje se na geliranje noktiju jer su tako mirne barem 4tjedna od geliranja do geliranja. Žene se odlučuju na razna ukrašavanja, no najčeće se pojavljuje francuska manikura koja odgovara svakom stilu. Nokti mogu biti u modernom četvrtastom obliku,u zaobljenom, ali i u danas sve prisutnijem špičastom obliku…

 

Dužina noktiju ovisi o Vašem poslu. Naravno ako radite u bolnici ne možete imati preduge nokte, ali ako radite s papirima možete si dozvoliti malo duže nokte.

Ako nokte sami doma održavate, imajte uvijek rašpicu pri ruci u slučaju da zapnete negdje s noktom. Nokte uvijek skratite s rašpicom, nemojte ih rezati škaricama jer tako trgate nokat.

Lakiranje noktiju

Lak koji nanašate na nokat uvijek nanesite dva puta, i nemojte si dozvoliti da Vam se nakon par dana vidi otpadanje laka, bolje uzmite aceton za nokte i skinite lak , pa ga nanesite ponovo.

Online

  • 2 Guests.