Kategorije

Maslinovo ulje za sunčanje

Preporučite!

Na što Vas sve asocira riječ sunčanje? Naravo treba misliti na pozitivne stvari pa tako ćemo ivdje o njima više govoriti. Prije svega sunčanje asocira na opuštanje i odmor. Sunčanje je zapravo ležanje ispod sunčanog neba i pravo odmaranje. Ali naravno kao i u svemu moramo biti umjereni i držati se nekih osnovnig pravila u vezi sunčanja… Mislim da ne moramo nabrajati sve te zločudne bolesti koje može uzrokovati sunce ukoliko pretjeramo sa sunčanjem, za to treba biti umjeren i pažljiv po tome pitanju.

 

E sada što se tiče zaštite pretpostavljam da ste svi upoznati da se treba mazati sa kremom za sunčanje kako bi ublažili mogućnost da koža izgori. ali kakva je uloga maslinovog ulja? Maslinovo ulje ne smije biti jedini faktor koji stavljamo na kožu misleći da nas štiti od sunca, maslinovo ulje više služi kako bi pomoglo na što prirodniji način potamniti kožu, ali nema baš učinak kod sigurne zaštite od sunca.

Koža namazana maslinovim uljem dobiva poseban sjaj i prirodnije tamnjenje, ali ne smijemo opet pretjerati sa samim izlaganjem na suncu, jer jedina zaštita od sunca je zapravo sunčanje u vremenu kada sunce nije jako i kada se dobro namažemo sa zaštitnim kremama.

Online

  • 1 Guest.